Deel deze pagina

Onze lieftallige telefoniste neemt uw gesprekken op als ik even niet bereikbaar ben
Onze lieftallige telefoniste neemt uw gesprekken op als ik even niet bereikbaar ben

Over Sanish Trade

Wij zijn een aantal jaar geleden begonnen als vriendendienst voor binnen- en buitenlandse bedrijven die met name Europese producten zochten op het gebied van onderdelen voor auto’s, vrachtwagens, trailers, autolaadkranen en heftrucks.
Naarmate de vraag naar deze producten meer en meer toenam hebben wij onze diensten uitgebreid en zijn wij als een professioneel inkoopbedrijf, onder de naam Sanish Trade, van start gegaan en bemiddelen voor binnen- en buitenlandse bedrijven de levering van reserve-onderdelen voor auto’s, vrachtwagens, trailers, autolaadkranen en heftrucks
Naast deze reserve-onderdelen bieden wij ook groot assortiment aan van hitte en geluidwerend isolatie materiaal

Wij focussen ons op Business to Business maar ook op Business to Consumer.

Samen met een groot netwerk van leveranciers bieden wij kennis aan en expertise bij het inkopen van de reserve-onderdelen. Een van die partners is Cavalier Cargo die gespecialiseerd is verzending aan de Caribische landen.

Ons motto is om de klant te ontzorgen bij het bemiddelen van inkoop en verzending van betaalbare en kwalitatieve producten voor de transportsector. Neem gerust contact met ons op via mail, WhatsApp of chat, maar bellen kan ook.

Contactmomentje nodig? Bel, app of mail dan even.

Heb je vragen over deze website of over producten in het algemeen, wil je klant worden of heb je andere vragen, vul dan dit contactformulier en ik bel of mail je zo spoedig mogelijk terug.

Je kunt ook bellen of teruggebeld worden, maar een WhatsApp bericht is ook handig.